Update 25-03-2020

Corona Update: hoe zit het met de contributie?

Beste sporters van Campo Health Center,

Helaas zitten we met zijn allen nog steeds in hetzelfde schuitje en omdat we niet weten wanneer dit verandert, hebben we de incasso voor de contributie stop gezet. Er zal dus geen afschrijving plaatsvinden gedurende de periode dat Campo Health Center niet open is.

Ook de contributie die u heeft betaald voor de periode 16 maart t/m 31 maart, zal verrekend worden. De kosten voor deze periode zullen in mindering gebracht worden bij de eerstvolgende incasso.

We hopen u hiermee goed geinformeerd te hebben.

Heel veel gezondheid en sterkte in deze rare, moeilijke tijd!

Sportieve groet,
Team Campo Health Center

 

Update 15-03-2020

Voor de gezondheid van iedereen in Nederland is er besloten dat nu ook alle sportscholen dicht gaan. Wij vinden dit natuurlijk ontzettend vervelend voor onze klanten maar staan hier 100% achter omdat uw gezondheid het belangrijkst is. Dit betekent dan ook dat Campo Health Center per direct gesloten zal zijn t/m 6 april.

Let op: voor Fysiotherapie Hoogkerk geldt dit niet! Uw fysiotherapeut is gewoon aanwezig, bij twijfel of vragen kunt u contact opnemen met uw fysiotherapeut.

Wederom vragen wij u om uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie waar wij helaas ook geen invloed op hebben.

Denk om uw gezondheid en neem de juiste maatregelen. We zullen u op de hoogte houden via facebook, wilt u dit bericht zoveel mogelijk delen?

Met vriendelijke groet,
Team Campo Health Center.

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————–

13-03-2020

Campo Health Center volgt de richtlijnen van het RIVM wat betreft Corona. Dit houdt onder andere in dat we nog meer aandacht hebben voor hygiëne dan normaal en geen handen schudden.

Wij zijn uiteraard gewoon geopend en u bent van harte welkom om te komen sporten. Wij vragen u echter wel thuis te blijven bij ziekte/verkoudheid, dit is tevens volgens de (aangescherpte) richtlijnen van het RIVM.

Naast onze eigen maatregelen wat betreft hygiëne, vragen wij u, voor uw en onze gezondheid en veiligheid, om hier zelf ook op te letten. Deel bijvoorbeeld geen bidons en/of handdoeken en let op uw eigen hygiëne.

We hopen op uw begrip en dank voor uw medewerking!